Google Shopping

Google Shopping

Hvad er Google Shopping?

Google Shopping møder du, når du søger på en vare på Google. Det er den række af produkter, der fungerer som forslag til, hvor du kan købe det specifikke produkt og til hvilken pris. Med Google Shopping har brugerne mulighed for at søge efter specifikke produkter på webshops og sammenligne de forskellige leverandører i forhold til pris og udseende på produktet. Men Google Shopping kommer ikke kun forbrugerne til gode, for de har nemlig også den fordel for annoncørerne, at de får mulighed for at præsentere deres produkter ved hjælp af et billede af produktet, en pris og en beskrivelse. Mere end halvdelen af omsætningen hos de fleste webshops opnås gennem Google Shopping, og det er derfor vigtigt at hoppe med på vognen, hvis du ejer en webshop. Google Shopping kan være med til at øge trafikken af potentielle kunder til din webshop, hvilket kan resultere i et øget salg.

Som Google Shopping konsulent kan jeg tilbyde kompetent rådgivning i brugen af Google Shopping. Google Shopping er en fin måde at vise sine varer frem på til potentielle kunder, og så er der god potentiale for et køb, idet varen dukker op som et forslag, når kunden søger på netop denne type produkt.


Sådan kommer du i gang med Google Shopping

At komme godt i gang med Google Shopping kræver en indgående viden om både opsætning og optimering. Google Shopping benytter sig af de produktattributter, som angives i feedet, til at finde frem til relevante produkter. Samtidig kan Google Shopping rapportere om, hvor effektivt dine produkter sælger. Som Google Shopping konsulent er det mit mål at hjælpe kunder godt i gang med Google Shopping og ikke mindst at give kompetent rådgivning i den videre brug. Jeg har mere end seks års erfaring med optimering af SEM aktiviteter og herunder også med Google Shopping. I slutningen af 2018 valgte jeg at starte min egen virksomhed med fokus på personlig og ærlig rådgivning. Jeg mener, at alle skal kunne have råd til at få rådgivning i optimering af deres SEM aktiviteter og jeg vil derfor også kunne give et godt tilbud til dig, der ønsker at komme godt i gang med at bruge Google Shopping.


Hjælp til Google Shopping

Som Google Shopping konsulent kan jeg hjælpe dig med alt fra opsætning til at navigere rundt i de mange tekniske begreber, som du uundgåeligt vil støde på i oprettelsen af Google Shopping. I processen med at oprette Google Shopping er det vigtigt at udføre handlingerne i den korrekte rækkefølge. Vil du slippe for at sætte dig ind i processen omkring dette, så hjælper jeg dig gerne. Optimeringen af din Google Shopping afhænger af, hvordan dine produkter er sat op, og herunder hvordan produkterne på webshoppen er opstillet. Jeg har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der kræves for at få succes gennem Google Shopping, og jeg hjælper også gerne dig med at få succes med denne tjeneste. Kontakt mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde, eller hvis du vil have et godt tilbud på hjælp til Google Shopping.

Google Ads pakker 

Der tilbydes altid skræddersyede pakker, såfremt nedenstående pakker ikke stemmer overens med det aktuelle behov

STARTER

2.495,-
pr. måned
Til dig der skal i gang med Google Ad for første gang, eller dig der har et mindre budget til klikpriser
Opsætning og vedligehold
Ubegrænsede kampagner*
Max klikbudget 7.000,-/md
 
VÆLG DENNE

Vækst

3.995,-
pr. måned
Til dig der allerede er i gnag, men ønsker at skalere og få professionelle øjne på kontoen
Opsætning og vedligehold
Ubegrænsede kampagner*
Mad klikbudet 25.000,-/md
 
VÆLG DENNE

Skræddersyet

Fra 4.995,-
pr. måned
For større virksomheder der ønsker at skalere og udvide deres nuværende setup
Opsætning og vedligehold
Ubegrænsede kampagner*
Ubegrænset klikbudget
Daglig overvågning
VÆLG DENNE

  Lad os tage en uforpligtende snak

  Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på nedenstående. Så kan vi enten tage en samtale eller et møde ansigt til ansigt om jeres behov. Selvfølgelig ganske uforpligtende.
  Telefon: 42 33 64 24
  E-mail: kontakt@advedia.dk

  Tilmeld dig nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få relevante nyheder i din indbakke. Intet salg, kun tips, gode råd og vejledning

  Kontaktinformation
  42 33 64 24
  info@advedia.dk
  Kontaktinformation
  Persillehaven 47
  5320 Agedrup
  Advedia.dk
  Hos Advedia går vi ind for den personlige relation, og en tæt dialog om dine ønsker. Vi går ind for ærlig rådgivning med et ønske om at hjælpe dig med at vækste din virksomhed. Vores succes forudsætter, at du har succes. Så lad os sammen skabe succes!
  caret-uppencillocationrocket