Google Ads kursus

Google Ads kursus

Google Ads kursus

Med Google Ads kan du på effektiv vis øge din hjemmesides synlighed på Google. Google Ads giver mulighed for at optimere dine annoncer, så de rammer den målgruppe, der søger på lige præcis det, du sælger. Google Ads er derfor et yderst effektivt redskab, hvis man besidder den nødvendige viden til at bruge det korrekt. Vil du vide mere om, hvordan du på effektiv vis får flere besøgende på din hjemmeside eller flere solgte varer fra din webshop, så kan du med fordel melde dig til mit Google Ads Kursus.

Kurset i Google Ads vil byde på en grundig indføring i principperne bag Google Ads og en gennemgang af, hvad der skal til for at få succes på Google. I mit Google Ads kursus vil du blive introduceret for ord som søgeordsanalyse, annoncetekster og målgruppevalg, der alle skal tages i brug, hvis du vil have succes på Google.


Kursus i Google Ads

Efter mere end seks års arbejde med Google Ads har jeg en stor viden om, hvordan der opnås bedst mulig succes med det, og denne viden deler jeg hellere end gerne ud af. Jeg tilbyder derfor et Google Ads kursus, hvor du vil få en grundig oplæring i, hvordan Google Ads fungerer. På mit kursus i Google Ads vil du desuden få en indgående viden om, hvordan du finder frem til de mest lukrative søgeord, og hvordan du sætter en tekstannonce op. Samtidig vil du på mit Google Ads kursus få rådgivning i, hvordan du får mest muligt ud af hver eneste krone, som du betaler Google for din annoncering. Mit Google Ads kursus er derfor en investering, der vil kunne svare sig i længden.Google Ads kursus med personlighed og ærlighed

Jeg har mere end seks års erfaring med optimering af hjemmesider og brugen af Google Ads, og i slutningen af 2018 valgte jeg at starte min egen virksomhed, hvor der især er fokus på personlig og ærlig rådgivning. Dette er også gældende for mit Google Ads kursus, hvor du vil få undervisning i Google Ads i øjenhøjde. Det er derfor et kursus for dig, der vil vide mere om Google Ads, og som gerne vil tage del i et kursus i Google Ads, hvor der er plads til alle slags spørgsmål. På mit Google Ads kursus vil du få en række værktøjer, som du vil kunne tage med hjem og bruge aktivt i oprettelsen og ikke mindst i din videre brug af Google Ads. Jeg går højt op i, at alle skal kunne have råd til at få mere viden om, hvordan de kan optimere deres hjemmeside eller webshop på effektiv vis, og deltagelse i mit Google Ads kursus er derfor til konkurrencedygtige priser.

Vil du vide mere om, hvad du kan få ud af mit Google Ads kursus, eller søger du informationer om kommende datoer for arrangementet, så er du velkommen til at kontakte mig på nick@advedia.dk eller på 42 33 64 24.

  Lad os tage en uforpligtende snak

  Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på nedenstående. Så kan vi enten tage en samtale eller et møde ansigt til ansigt om jeres behov. Selvfølgelig ganske uforpligtende.
  Telefon: 42 33 64 24
  E-mail: kontakt@advedia.dk

  Tilmeld dig nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få relevante nyheder i din indbakke. Intet salg, kun tips, gode råd og vejledning

  Kontaktinformation
  42 33 64 24
  info@advedia.dk
  Kontaktinformation
  Persillehaven 47
  5320 Agedrup
  Advedia.dk
  Hos Advedia går vi ind for den personlige relation, og en tæt dialog om dine ønsker. Vi går ind for ærlig rådgivning med et ønske om at hjælpe dig med at vækste din virksomhed. Vores succes forudsætter, at du har succes. Så lad os sammen skabe succes!
  caret-up