Bing Ads

Hvad er Bing Ads

Når det kommer til søgemaskiner, er Bing den lidt oversete lillebror i forhold til giganten Google. Ligesom hos Google er det hos Bing muligt at skabe synlighed omkring sin hjemmeside ved hjælp af Bing Ads. Bing Ads fungerer på samme måde som Google Ads ved, at der betales en fastsat pris, hver gang en bruger klikker på ens tekstannonce. Der vil være mindre konkurrence på det enkelte søgeord med Bing Ads, end der ses på Google Ads, og derfor vil hvert klik også være billigere på Bing Ads. Næsten 10% af søgningerne i Danmark bliver udført på Bing, og der er derfor også masser af trafik at komme efter med Bing Ads.


Hvad kan Bing Ads bruges til?

Med Bing Ads kan du øge opmærksomheden omkring din hjemmeside, idet den vil blive vist, når brugerne søger på dine valgte søgeord. Derudover kan annoncering gennem Bing Ads være med til at give øget trafik til din hjemmeside. Bing er ejet af Microsoft, der også ejer Yahoo og AOL, så når du betaler for annoncering på Bing Ads, vil det være synligt på alle tre søgemaskiner. Hvis dit budget tillader det, er det optimale at annoncere ved hjælp af både Google Ads og Bing Ads da du på den måde vil nå ud til flest brugere.

Når det kommer til Bing Ads, så er det vigtigt, at der annonceres ved hjælp af de rette søgeord. På den måde får du mest muligt ud af dine annoncekroner. Hvis brugen af Bing Ads skal blive en succes, kræver det en indgående viden på området. Når man bruger Bing Ads bør man ligge en grundig strategi for annonceringen, idet de bedste søgeord skal findes, og tekstannoncen skal sættes korrekt op.

Alt det ovenstående kan jeg hjælpe dig med. Jeg har erfaring med annoncering på søgemaskiner, herunder også Bing, og jeg deler hellere end gerne ud af min viden på området. Så hvis du vil høre mere om fordelene ved denne type annoncering ved hjælp af Bing Ads, så send mig gerne en mail eller ring til mig.


Rådgivning i Bing Ads-optimering

Jeg har arbejdet med Google Ads i mere end seks år, og jeg har derfor også en stor viden om Bing Ads, som jeg gerne deler ud af til virksomheder såvel som private.

I slutningen af 2018 valgte jeg at starte op som selvstændig. Det gjorde jeg, fordi jeg mener, at det er blevet for dyrt og upersonligt at få rådgivning i brugen af Bing Ads. Vælger du mig til at stå for din Bing Ads-optimering, er du sikret kompetent, ærlig og personlig rådgivning.

Vil du have hjælp til annoncering ved hjælp af Bing Ads eller Bing Ads-optimering, står jeg klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine annoncekroner. Jeg går op i, at alle skal kunne betale for at komme i gang med optimering af deres hjemmeside og herunder også brugen af Bing Ads, så kontakt mig gerne, hvis du vil have et godt tilbud.


  Lad os tage en uforpligtende snak

  Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på nedenstående. Så kan vi enten tage en samtale eller et møde ansigt til ansigt om jeres behov. Selvfølgelig ganske uforpligtende.
  Telefon: 42 33 64 24
  E-mail: kontakt@advedia.dk

  Tilmeld dig nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få relevante nyheder i din indbakke. Intet salg, kun tips, gode råd og vejledning

  Kontaktinformation
  42 33 64 24
  info@advedia.dk
  Kontaktinformation
  Persillehaven 47
  5320 Agedrup
  Advedia.dk
  Hos Advedia går vi ind for den personlige relation, og en tæt dialog om dine ønsker. Vi går ind for ærlig rådgivning med et ønske om at hjælpe dig med at vækste din virksomhed. Vores succes forudsætter, at du har succes. Så lad os sammen skabe succes!
  caret-up