Google Analytics

Google Analytics - Oversigtsbillede

Hvad er Google analytics?

Google Analytics er et webanalyseværktøj, der tilbyder detaljerede informationer om brugeres adfærd på websider. Med Google Analytics kan du få værdifuld indsigt i, hvem der besøger din side, og hvad de foretager sig. Google Analytics kan desuden integreres med Google Ads, så de arbejder sammen. Det kan give dig en vigtig indsigt, som kan hjælpe dig med at få succes med dine annoncer på Google Ads. Google Analytics kan også bruges til at give indsigt i alderen, kønnet og lokationen på dine besøgende. Med disse oplysninger kan du i højere grad målrette indholdet på din hjemmeside til de brugere, du ønsker, der skal besøge din side. Derudover kan Google Analytics fortælle, om de besøgende har fundet frem til din side gennem en søgning på en computer, tablet eller en mobiltelefon, og hvad de konkret foretager sig på din side, såsom at udfylde formularer, afspille en video, downloade en fil e.l.

Jeg kan som specialist i Google Analytics hjælpe dig med alt lige fra oprettelse af en Google Analytics-konto til at give dig et overblik over de mange oplysninger, samt rådgive dig i, hvordan du får mest muligt ud af den store mængde viden, som Google Analytics stiller til rådighed.


Det kan du bruge Google Analytics til

Med Google Analytics kan du få grundig indsigt i, hvad de besøgende på din hjemmeside foretager sig. Google Analytics kan fortælle, hvilke sider brugerne bevæger sig rundt på, og hvor lang tid de bliver på siden. Den viden, som Google Analytics bidrager med, kan derfor hjælpe dig med at lægge en strategi for strukturen af din hjemmeside i forhold til landingssider og undersider, så brugerne får mest muligt ud af deres besøg og lettest finder frem til den viden eller de produkter, som de søger efter.

Google Analytics koster ingenting at bruge, men på trods af, at det er et gratis værktøj, som dermed ligger frit tilgængeligt for alle, så kræver det indgående viden, hvis du vil have mest muligt ud af de mange informationer, som du kan få ved hjælp af Google Analytics. Jeg har mange års erfaring som Google Analytics-specialist, og jeg kan derfor hjælpe dig med at få mest muligt ud af de mange oplysninger og optimere din hjemmeside med udgangspunkt i disse.


Google Analytics konsulent

Søger du en Google Analytics konsulent, der kan hjælpe dig godt i gang med at bruge Google Analytics? Så er du kommet til det rette sted. Jeg startede op som selvstændig i slutningen af 2018 efter seks år i branchen, og jeg har derfor arbejdet intensivt med Google Analytics og rådgivning i brugen heraf. Efter min mening er det blevet for dyrt og for upersonligt at få rådgivning vedrørende søgemaskineoptimering, og derfor startede jeg op for mig selv. Her sætter jeg en ære i at rådgive mine kunder på ærlig og personlig vis. Som Google Analytics-specialist vil jeg kunne stille min indgående viden om Google Analytics til rådighed for dig og give dig værdifulde tips og tricks til, hvordan du bruger det smarte værktøj på bedste vis.

  Lad os tage en uforpligtende snak

  Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på nedenstående. Så kan vi enten tage en samtale eller et møde ansigt til ansigt om jeres behov. Selvfølgelig ganske uforpligtende.
  Telefon: 42 33 64 24
  E-mail: kontakt@advedia.dk

  Tilmeld dig nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få relevante nyheder i din indbakke. Intet salg, kun tips, gode råd og vejledning

  Kontaktinformation
  42 33 64 24
  info@advedia.dk
  Kontaktinformation
  Persillehaven 47
  5320 Agedrup
  Advedia.dk
  Hos Advedia går vi ind for den personlige relation, og en tæt dialog om dine ønsker. Vi går ind for ærlig rådgivning med et ønske om at hjælpe dig med at vækste din virksomhed. Vores succes forudsætter, at du har succes. Så lad os sammen skabe succes!
  caret-up