Privatlivspolitik (GDPR)

Hos Advedia indsamler vi personoplysninger i forskellige situationer. Derfor er det også en meget høj prioritet for os at disse oplysninger bliver behandlet fortroligt og sikkert. Nedenfor kan du læse hvordan vi behandler de indsamlede personoplysninger, når du indgår aftaler med os, bruger vores hjemmeside, kontakter os på vores hjemmeside, etc.

Hvem er dataansvarlig?

Advedia betragtes, i henhold til den gældende persondatalovgivning, som værende dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver til os. De nødvendige kontaktoplysninger forefindes nedenfor:
Advedia
Kærnehøjvej 164
5260 Odense S
Tlf.: 42 33 64 24

Hvilke oplysninger er der tale om?

Som udgangspunkt behandler Advedia ikke følsomme personoplysninger. Det vil være oplysninger der kan bruges til at identificere bestemte personer, såsom kontaktpersoner, kunder og tilmeldte til nyhedsbrev.

Hvad er formålet?

Advedia behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige i forhold til at kunne opfylde de opgaver der er blevet aftalt.

Når du henvender dig til os på hjemmesiden, behandler vi de personoplysninger vi skal bruge for at kunne udføre det, du har henvendt dig til os for at få udført. Tilmelder du dig nyhedsbrevet anvendes dine oplysninger til at sende relevante nyhedsmails og eventuelle invitationer til arrangementer.

I det omfang vi har behov for det, i forbindelse med optimering af produkter, services og tjeneste samt overholdelse af kontrakter og markedsføring, gemmer vi oplysninger om eksisterende og tidligere kunder.

Vi registrerer også hvordan din adfærd er på vores hjemmeside for at kunne optimere på vores hjemmeside, samt markedsføring med relevant indhold fra os på de medier, vi markedsfører os på, næste gang du besøger en af disse. Alt dette for at sikre at indholdet af denne markedsføring er så relevant som muligt.

Sikkerhed

For at beskytte dine oplysninger er der kun adgang til disse, for de medarbejdere oplysningerne er relevante for.

Sletning og vedligeholdelse

Advedia ajourfører løbende personoplysningerne og gennemgår ligeledes løbende vores systemer og e-mails med formålet at vurdere hvad der er relevant at gemme.

I samme øjemed vurderes også hvad der er relevant at slette. Sletning af personoplysninger er fastlagt i en række procedurer for at sikre at alt hvad der er relevant at slette bliver slettet. Personoplysninger slettes først, når formålet med at behandle dem ikke længere er til stede. Derfor kan opbevaringsperioden variere afhængigt af formålet med de pågældende personoplysninger.

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at anmode om at få indsigt i de personoplysninger vi opbevarer om dig.

Mener du at vi behandler vildledende eller urigtige oplysninger om dig, er det din ret at anmode om at få rettet oplysningerne. Kontakter du os med en anmodning om dette tager vi stilling til, om oplysningerne skal rettes.

I nogle tilfælde er Advedia forpligtet til at slette dine personoplysninger. Dette kan være gældende, hvis formålet med at behandle dine personoplysninger er udtjent, eller ved tilbagekaldelse af dit samtykke og vi ikke har noget grundlag for at behandle dine oplysninger. Ønsker du at anmode om sletning af dine personoplysninger eller gøre brug af en af de ovenstående rettigheder, kan du altid rette henvendelse til os på følgende mailadresse: info@advedia.dk

Ingen videregivelse

Oplysninger om kunder eller øvrige kontakter videregives ikke til hverken samarbejdspartnere, øvrige tredjeparts aktører eller samarbejdspartnere i tredjelande.

Spørgsmål

Ønsker du at stille spørgsmål til behandlingen af personoplysninger hos Advedia, kan dette gøres på info@advedia.dk eller 42 33 64 24.

Ønsker du at læse mere om reglerne for behandling af personoplysninger, kan du også tilgå Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Cookies

    Lad os tage en uforpligtende snak

    Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på nedenstående. Så kan vi enten tage en samtale eller et møde ansigt til ansigt om jeres behov. Selvfølgelig ganske uforpligtende.
    Telefon: 42 33 64 24
    E-mail: kontakt@advedia.dk

    Tilmeld dig nyhedsbrev

    Tilmeld dig nyhedsbrevet og få relevante nyheder i din indbakke. Intet salg, kun tips, gode råd og vejledning

    Kontaktinformation
    42 33 64 24
    info@advedia.dk
    Kontaktinformation
    Persillehaven 47
    5320 Agedrup
    Advedia.dk
    Hos Advedia går vi ind for den personlige relation, og en tæt dialog om dine ønsker. Vi går ind for ærlig rådgivning med et ønske om at hjælpe dig med at vækste din virksomhed. Vores succes forudsætter, at du har succes. Så lad os sammen skabe succes!
    caret-up