Google Ads

Google Ads - Search camapaigns - Display campiagns

Hvad er Google Ads?

Når man vil påvirke en hjemmesides placering i en Google-søgning, så skelnes der mellem organisk og betalte søgeresultater. De organiske søgeresultater er dem, der ikke betales for, mens man med de betalte søgeresultater betaler Google for at placere sin hjemmeside øverst oppe ved de søgninger, der har relevans for ens hjemmeside. Til de betalte søgeresultater har Google skabt Google Ads. Bruger du Google Ads vil din hjemmeside blive placeret øverst oppe i søgeresultaterne, hvis nogen søger på det søgeord, som du har valgt at blive placeret på, og du har gjort dit forarbejde godt nok. Det er derfor vigtigt at udvælge de rette søgeord, hvis Google Ads skal kunne betale sig for dig. Med Google Ads betaler du et beløb til Google, hver gang en bruger klikker på din tekst- eller Google Shopping annonce. Beløbets størrelse afhænger i store træk af tre ting:

 • Hvor stor konkurrence der er på at få vist en tekstannonce på lige præcis denne søgning
 • Hvor godt din tekstannonce er sat op
 • Hvor godt indholdet på din hjemmeside stemmer overens med teksten i tekstannoncen
Hvis du vil i gang med at bruge Google Ads, så er det vigtigt, at du får kvalificeret rådgivning til opsætningen af dine annoncer. På den måde undgår du en tårnhøj klikpris. Jeg har mere end seks års erfaring med opsætning af annoncer på Google Ads, og jeg hjælper gerne dig godt i gang med at bruge Google Ads også. Google Ads er en effektiv måde at føre potentielle kunder til din hjemmeside ved hjælp af de rette søgeord. Disse søgeord kan jeg hjælpe dig med at finde, så kunderne lettere finder din hjemmeside eller webshop.

Google Ads pakker

Der tilbydes altid skræddersyede pakker, såfremt nedenstående pakker ikke stemmer overens med det aktuelle behov

Starter

2.495,-
pr. måned
Til dig der skal i gang med Google Ads for første gang, eller dig der har et mindre budget til klikpriser
Opsætning og vedligehold
Ubegrænsede kampagner*
Max klikbudget på 7.000,-/md
 
VÆLG DENNE

Vækst

3.995,-
pr. måned
Til dig der allerde er i gang, men ønsker at skalere og få professionelle øjne på kontoen
Opsætning og vedligehold
Ubegrænsede kampagner*
Max klikbudget på 25.000,-/md
 
VÆLG DENNE

Skræddersyet

Fra 4.995,-
pr. måned
For større virksomheder der ønsker at skalere og udvide deres nuværende setup
Opsætning og vedligehold
Ubegrænsede kampagner*
Ubegrænset klikbudget
Daglig overvågning
VÆLG DENNE

*Der aftales individuelt, hvor mange og hvilke kampagner der laves, på baggrund af budgetter og ønskede tiltag

Giv din hjemmeside synlighed med Google Ads

Vil du skabe mere synlighed for din hjemmeside, kan du gøre det med Google Ads. Som Google Ads konsulent vil jeg kunne tilbyde dig rådgivning og sparring omkring at komme i gang med Google Ads. Jeg har været i branchen i mere end seks år, og i slutningen af 2018 valgte jeg tage springet som selvstændig Google Ads konsulent. Det gjorde jeg med udgangspunkt i, at alle skal kunne betale sig fra at komme i gang med Google Ads. Jeg tilbyder kompetent rådgivning i Google Ads, og vælger du mig som din Google Ads konsulent, sørger jeg for, at dine annoncer er sat helt rigtigt op, og at de er målrettet de rigtige søgeord og den rette geografi. På den måde får du mest muligt ud af de penge, du lægger for annoncering ved hjælp af Google Ads, og du er samtidig sikret, at den trafik, der generes til din hjemmeside, også er relevant.


Ærlig og personlig Google Ads konsulent

Som selvstændig Google Ads konsulent er jeg garant for ærlig og ikke mindst personlig rådgivning om, hvordan du får mest muligt ud af hver eneste annoncekrone. Inden jeg går i gang med at opsætte dine Google Ads annoncer, vil vi i fællesskab finde frem til et månedligt beløb, som annoncerne må trække. På den måde undgår du, at regningen for annonceringen bliver tårnhøj.

Vil du have hjælp til at komme i gang med Google Ads, er du velkommen til at kontakte mig.

  Lad os tage en uforpligtende snak

  Du er velkommen til at ringe eller skrive til os på nedenstående. Så kan vi enten tage en samtale eller et møde ansigt til ansigt om jeres behov. Selvfølgelig ganske uforpligtende.
  Telefon: 42 33 64 24
  E-mail: kontakt@advedia.dk

  Tilmeld dig nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få relevante nyheder i din indbakke. Intet salg, kun tips, gode råd og vejledning

  Kontaktinformation
  42 33 64 24
  info@advedia.dk
  Kontaktinformation
  Persillehaven 47
  5320 Agedrup
  Advedia.dk
  Hos Advedia går vi ind for den personlige relation, og en tæt dialog om dine ønsker. Vi går ind for ærlig rådgivning med et ønske om at hjælpe dig med at vækste din virksomhed. Vores succes forudsætter, at du har succes. Så lad os sammen skabe succes!
  caret-uppencillocationrocket